Stoffen knuffels
Haken
Breien
Patchwork
Home Met katoen... Aardewerk... Grafiet en verf Met papier... Contact
Baby born jasje
Made by: Marloes

Ik kreeg de kriebels van de kleertjes die de pop aan had. De kleren waren te kort waardoor je overal de witte stof van de armen en de benen zag. Dus ik besloot een jasje te gaan breien. Nadat het achterpand klaar was bleek het toch wel een hoop werk, daarom besloot ik een hulplijn in te schakelen. Mama heeft vervolgens geholpen met een voorpand, de mouwen en het in elkaar zetten (dank daarvoor!!!). Van Leonie kreeg ik nog een mooi roosje voor op het jasje. Nu is het jasje af en het is wel erg schattig geworden.
foto
jasje baby born

Takkie
Made by: Marloes

Voor nieuwe ideeŽn even langs Pipoos. En ja hoor daar lag een hondje op de toonbank. Niet zomaar een hond, maar een gebreide knuffelhond. Aan een van de medewerksters het patroon gevraagd, en thuis meteen aan de slag. Breien kon ik nog niet echt, dus eerst een spoedcursus bij mama. Inmiddels ben ik al hond nummer 6 aan het breien. Hieronder verschillende takkies.

De oranje bruine takkie is gemaakt met gekruld garen van de blokker. Het resultaat is erg leuk.
foto

foto

foto

foto
01-10-2010
foto

foto

foto

Tutknuffel
Made by: Marloes

Op het forum zag ik een leuk patroon van een tutknuffel. Toen Leonie het patroon ontvangen had ben ik gelijk begonnen. Het was even een puzzelwerkje, want ik heb hem in streeppatroon gebreid. Hierdoor moest de draad iedere keer afgehecht worden. Door alle knoopjes en korte draden was het in elkaar zetten nog een flinke klus. Volgende keer pak ik een kleur. Het resultaat mag er zijn het is een schattig tutknuffeltje.
foto